Kouvolan Vesi Oy

Puhtaan veden puolesta

Kouvolan Vesi Oy on vesihuoltolaitos, jonka tehtävänä on huolehtia alueensa vesihuollosta. Asiakkainamme on noin 15 000 kotitaloutta, taloyhtiötä ja yritystä. Kouvolan Vesi Oy on perinteikäs, tulevaisuuteen katsova toimija.

Toimintamme päämäärä ovat laadukkaat, kohtuullisin kustannuksin tuotetut vesihuoltopalvelut kaikille asiakkaillemme: raikas käyttövesi, toimintavarma verkosto ja ympäristöä kunnioittava jätevesien käsittely. Suomen vesilaitosyhdistyksen taksatiedustelun mukaan Kouvolan Veden taksat ovat valtakunnallisesti keskiarvoa edullisemmat.

Kouvolan Vesi Oy

Vesi on arkinen mutta arvokas asia. Me Kouvolan Vedessä tuotamme asiakkaillemme päivittäin raikasta, laadukasta talousvettä. Samalla huolehdimme jäte- ja sadevesien johtamisesta sekä jätevesien käsittelystä ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Vesilaitos on perinteikäs ja jatkuvasti uudistuva Kouvolan asukkaiden ja yritysten palvelija. Toimintamme kattaa koko Kouvolan kaupungin alueen Anjalankoskea lukuun ottamatta, missä vesihuoltopalvelut tarjoaa Kymen Vesi.

Kouvolan Vesi Oy lyhyesti

  • tuottaa noin 60 000 asukkaan vesihuoltopalvelut
  • verkostoon liittyneitä kiinteistöjä: n. 15.000 kpl
  • veden myynti 3,9 miljoonaa kuutiota vuodessa
  • liikevaihto 15 miljoonaa euroa