Asioi verkossa

Kätevimmin Kulutus-Webissä

Kouvolan Veden sähköinen palvelukanava, Kulutus-Web, on kätevin tapa lähettää vesimittarin kulutuslukema vesilaitokselle. Tiedot päivittyvät järjestelmään muutaman päivän viiveellä.

Kun ilmoitat vesimittarin kulutuslukeman Kulutus-Webin kautta, sinun ei tarvitse postittaa mittarinluentakorttia. Lukematiedot voit kuitenkin edelleen ilmoittaa myös postittamalla kortin kantaosan tai lähettämällä lukeman sähköpostilla vesilaskutus@kouvolanvesi.fi

Jos kiinteistösi vedenkulutus muuttuu vuoden aikana oleellisesti, ota yhteyttä, niin tarkistamme kulutusennusteesi. Näin vältyt yllätyksiltä tasauslaskutuksessa. Myös Kulutus-Web saattaa ilmoittaa huomattavasta poikkeamasta vuosikulutuksessa. Ota silloinkin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimi näin

Kirjaudu sisään Kulutus-Webiin syöttämällä kulutuspisteen numero sekä mittarin numero, jotka löytyvät vesilaskusta. Kirjautumisruudun löydät sivun oikeasta yläreunasta.
Kulutus-Webistä löytyvät palvelut:

Mittarilukemien syöttö

Syötä ”uusi lukema” ja paina sen jälkeen ”lähetä ilmoitus”. Lisätietoja-kohdassa voi lähettää lisäkysymyksiä tai antaa palautetta.

Kirjaudu Kulutus-Webiin

Kulutuspisteen numero:
Mittarin numero:

 

Kysyttävää Kulutus-Webistä?
Ota yhteyttä Kouvolan Veden asiakaspalveluun.

ASIAKASPALVELU
ti – pe klo 10 – 15
maanantaisin suljettu

vesilaskutus@kouvolanvesi.fi
p. 040 4831 409
p .040 4831 017

Vikatiedotteet tekstiviestinä

Kouvolan Vedellä on käytössä tekstiviestipalvelu. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi vesijohtovuodon ilmoittamiseen. Tekstiviestipalvelua varten voitte ilmoittaa matkapuhelinnumeronne verkossa. Tiedot kirjautumiseen löydätte laskusta.

Tiesitkö, että

Yllättävän suuri kulutuslukema tai vesilasku voi kertoa vuodosta rakennuksen vesijohdoissa tai vesikalusteissa. Pienestäkin tiputtelusta kertyy vuodessa monta vesikuutiota. Vedenkulutustaan kannattaakin siis tarkkailla.
Lue lisää »