Ajankohtaisia uutisia

  • 25.6.2018Avoin työpaikkaKouvolan Vesi Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen verkoston työnjohtajaa. Lisätietoja tästä. Lue lisää »
  • 1.6.2018Asiakaspalvelun kesäaukioloajatKouvolan Veden laskutuksen asiakaspalvelu on suljettu 21.6.2018 ja  16.7. - 30.7.2018. Voit jättää halutessasi viestin laskutuksen kiinniolon aikana sähköpostiin: vesilaskutus@kouvolanvesi.fi Lue lisää »
  • 1.6.2018Viemäreiden tiiviyden tutkimuksia savukokeilla Kuusankoskella 3.6. alkaenKesäkuussa Kuusankosken ja Voikkaan alueilla suoritetaan savukokeita viemäreiden tiiviyden tarkastamiseksi. Savukokeita suoritetaan arkipäivisin klo 7.00 - 18.00. Tutkimuksista tiedotetaan myös tekstiviestillä niitä tutkimusalueiden kiinteistönomistajia, jotka ovat ilmoittaneet puhelinnumeronsa Kouvolan Vesi Oy:lle. Tutkimukset suorittaa FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy. Lue lisää »
  • 25.5.2018Katso kuvat avointen ovien päivästä!Perjantaina 11.5. juhlimme osana Kouvola-päivää avointen ovien merkeissä Kouvolan Veden 80-vuotista taivalta. Sää suosi juhlijoita, joita saatiin paikalle mukavasti. Katso kuvat tapahtumasta. Lue lisää »
  • 16.5.2018Vesivisan voittajat ja oikeat vastauksetKouvolan Vesi Oy:n avointen ovien päivässä 11.5. pidettyyn vesiaiheiseen tietokilpailuun osallistuneiden, oikein vastanneiden keskuudesta on arvottu voittajat. Parhaiten tietäneet onnekkaat on kontaktoitu, katso oikeat vastaukset vesivisaan täältä. Lue lisää »
  • 19.4.2018Ympäristö kiittää, kun hulevedet hoidetaan hallitustiKevään ilmiö on hulevesien syntyminen. Hulevesien hallinnalla voidaan suojella sekä ihmisiä että vesistöjä. Tämä vaatii järjestelyjä, mutta hulevesien järkevällä hallinnalla huolehditaan siitä, että ympäristö kiittää ja voi hyvin. Lue lisää »
  • 13.4.2018Viemäri ja lääkkeet eivät sovi yhteenVesistöihin päätyy vuosittain mittavia määriä haitallisia aineita, kuten lääkejäämiä ja kemikaaleja. Valitettavan paljon näistä tulee suoraan kodeistamme. Osa näistä kulkeutuu ulosteen ja virtsan mukana viemäristöön, mutta osa ihmisen suoran toiminnan seurauksena. Lue lisää »
  • 6.4.2018Päätyykö juomaveteeni mikromuoveja?Mikromuoveista puhutaan nykyisin paljon. Maailman valtamerissä uutisoidaan ajelehtivan valtavan kokoisia jätelauttoja. Suurin osa tuosta jätteestä on muovia. Jätemuovista 10 prosenttia on mikromuoveja. Lue lisää »
  • 5.4.2018Kouvolan Vesi hakee kumppania jätevesilietteen hyödyntämiseenKouvolan Vesi Oy kilpailuttaa palveluntuottajia Mäkikylän jätevedenpuhdistamon lietteiden käsittelyyn ja loppusijoitukseen. Lue lisää »
  • 21.3.2018Maailman vesipäivä 2018: Puhdas vesi ei ole itsestäänselvyys kaikilleSuomalaiset ovat tottuneet siihen, että vaikka uintireissulla kulauttaisi suullisen järvivettä vatsaansa, ei siitä juuri seurauksia koidu. Koko maassa tulee vesihanoista juontikelpoista vettä. Lue lisää »

Tiesitkö, että:

Vesikatkon jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Haittojen poistamiseksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Vikatiedotteet tekstiviestinä

Kouvolan Vedellä on käytössä tekstiviestipalvelu. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi vesijohtovuodon ilmoittamiseen. Tekstiviestipalvelua varten voitte ilmoittaa matkapuhelinnumeronne verkossa. Tiedot kirjautumiseen löydätte laskusta.