Ajankohtaisia uutisia

  • 21.3.2018Maailman vesipäivä 2018: Puhdas vesi ei ole itsestäänselvyys kaikilleSuomalaiset ovat tottuneet siihen, että vaikka uintireissulla kulauttaisi suullisen järvivettä vatsaansa, ei siitä juuri seurauksia koidu. Koko maassa tulee vesihanoista juontikelpoista vettä. Lue lisää »
  • 23.2.2018Veden toimitusvarmuus keräsi kiitosta tutkimuksessaTaloustutkimus Oy selvitti Kouvolan Veden asiakkaiden tyytyväisyyttä vuonna 2017. Kyselyllä tutkittiin kotitalousasiakkaiden mielipiteitä veden laadusta ja vesilaitoksen toiminnasta. Lue lisää »
  • 20.2.2018Kouvolan veden ilme uudistuiKouvolan Vesi Oy uudisti visuaalisen ilmeensä. Uudistus sisältää logon, typografian ja visuaalisen kokonaisilmeen uudistamisen, ja se tulee näkymään asiakkaillemme ja yhteistyökumppeneillemme kaikessa viestinnässämme. Lue lisää »
  • 18.1.2018Hanoista ja vesijohdoista voi liueta metalleja juomaveteenAalto-yliopiston diplomityönä tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että hanaveden metallipitoisuudet olivat sitä korkeammat, mitä kauemmin vesi oli seissyt vesijohdoissa. Veden juoksuttaminen poisti haitalliset metallipitoisuudet. Meri Sipilän diplomityöstä voit lukea lisää Aalto-yliopisto uutisesta.     Lue lisää »
  • 12.1.2018Kouvolan Tornionmäen pohjavesialueen geologinen rakenneselvitys valmistunutTornionmäen pohjavesialueen geologisen rakenteen ja pohjavesiolosuhteiden selvitys on valmistunut. Lue lisää »
  • 21.11.2017Kouvolan Vesi voitti Nenäpäivän haasteenKouvolan Vesi jätti tiukassa kisassa taakseen muun muassa Forssan, Tampereen, Turun  ja Hämeenlinnan vesilaitokset. Lue lisää »
  • 2.11.2017Kouvolan Veden uusi asiakas- ja laskutusjärjestelmä käyttöön 1.11.2017Uuden asiakas- ja laskutusjärjestelmän käyttöönotto alkoi keskiviikkona 1.11.2017. Käyttöönoton yhteydessä tilinumeromme muuttui ja jatkossa laskumme tulee maksaa tilille: FI71 5750 0120 2979 74 Lue lisää »
  • 21.4.2017Kouvolan Veden laskutusosoitteet muuttuvat 1.5.2017Laskutusosoitteemme muuttuvat 1.5.2017 alkaen. Vastaanotamme laskuja ensisijaisesti verkkolaskuina. Vanhoihin verkkolaskuosoitteisiin lähetyt laskut eivät välity edelleen. Lue lisää »
  • 28.3.2017KOEPUMPPAUS EDENNYT SUUNNITELMAN MUKAISESTI VUOHIJÄRVELLÄ23.8.2016 aloitettu Vuohijärven koepumppaus on edennyt suunnitelman mukaisesti noudattaen Etelä-Suomen aluehallintoviraston lupaa. Lue lisää »
  • 25.1.2017Kouvolan vesi edelleen keskitasoa edullisempaaVuoden 2017 osalta veden ja jäteveden käyttömaksut säilyvät ennallaan. Vain perusmaksuihin tulee pieni korotus. Omakotiasujalle korotuksen vaikutus on runsas euro kuukaudessa. Korotuksen jälkeenkin Kouvolan Veden hinnoittelu säilyy keskitasoa alhaisempana Vesilaitosyhdistyksen (VVY) valtakunnallisessa hintavertailussa. Lue lisää »

Tiesitkö, että:

Vesikatkon jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Haittojen poistamiseksi suosittelemme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Vikatiedotteet tekstiviestinä

Kouvolan Vedellä on käytössä tekstiviestipalvelu. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi vesijohtovuodon ilmoittamiseen. Tekstiviestipalvelua varten voitte ilmoittaa matkapuhelinnumeronne verkossa. Tiedot kirjautumiseen löydätte laskusta.